La idea per promocionar el turisme d’interior nocturn, sorgí a partir d’una visita a Bocairent, i a la seua ruta turística nocturna, anomenada “Ruta Màgica”, la qual es produeix donant la volta a la part antiga del poble per les afores i, en part, per l’interior d’aquest. S’observà que aquesta ruta te moltíssims punts molt atractius.

El problema que es trobà en aquesta ruta és la falta de continuïtat en la senyalització i, en certs punts, d’il·luminació.

Al mateix temps, la part més positiva de la ruta es creava a través de la llum, mitjançant focus es destacaven elements importants del poble.

Es te, per tant, com a part molt important del turisme nocturn, les llums i ombres. Per això es creen una sèrie d’actuacions que, amb l’ajuda d’aquests elements, fan d’aquest tipus de turisme un turisme més impressionant si cap, i, sobretot, millor senyalitzat per ajudar a que els visitants gaudisquen.

S’ha creat una senyalètica d’acer troquelat, col·locada en punts de llum, que crea una ombra màgica que indica els punts més importants de la ruta, així són més cridaners, divertits i misteriosos.Image

IMG_7768 b senyaletica-02 senyaletica

El valor afegit és un llibre que conta una història en cada punt de la ruta, fent-los més fàcils de recordar i més interessants i màgics. A continuació teniu un vídeo que el mostra.

https://vimeo.com/72673410

Es crea també un plànol que només es pot veure fent passar la llum a través d’ell.

plano b-n web

IMG_7734 b IMG_7735 b IMG_7738 b

A més de promoció a través d’internet, un banner en la web de l’Ajuntament de Bocairent, una web, un facebook que aplega a molta gent avui en dia.

I merchandising com samarretes i postals per fer-lo arribar a la gent fàcilment i donar-los l’oportunitat de tindre la Ruta Màgica en les seues cases.

POSTAL CALVARI I SANT CRIST POSTAL LA RUTA MÀGICA POSTAL CALVARI I SANT CRIST POSTAL COVA DEN GOMAR POSTAL PLAÇA AJUNTAMENT POSTAL PONT DARRERE LA VILA POSTAL PONT DARRERE VILA POSTAL POUET SANT VICENTSAMARRETES

That’s all!!!

Espere que vos agrade 😀